У Чернівцях водій маршрутки № 8 порушив правила дорожнього руху і встановив в салоні табуретки для пасажирів.
У зв’язку з карантинними обмеженнями у Чернівцях маршрутки курсують у режимі спецперевезень, і пасажири, відповідно, можуть їздити у громадському транспорті за умови вільних сидячих місць. Таким чином водій вирішив збільшити кількість місць у маршрутці.
У соцмережах опублікували фото, де видно, як у маршрутці на задньому майданчику стоїть 3 табуретки.

"Маршрут №8, вул.Садова-Гусятинська (мікрорайон Клокучка), люди вимушені пішки ходити або таксі, оскільки конкретно цей транспортний засіб вміщає сидячих 15 чоловік, а їздить він раз в годину!", - обурюється місцевий мешканець.

Керівництво міста миттєво відреагувало на факт порушення. Кожного дня, за словами заступника міського голови Дмитра Сірмана, транспорт перед виходом на рейс проходить технічний огляд. Водій, без повідомлення керівника маршрута, доставляв собі такі табуретки, але вже після проходження техогляду.

"Побачивши це у соцмережах ми миттєво зреагували. Водій, який допустив це порушення звільнений сьогодні з роботи, а перевізнику дали офіційне попередження. Дякую чернівчанам, що інформують про такі порушення. Ми будемо жорстко реагувати на такі речі", - зазначив Дмитро Сірман.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Зі Львова зникнуть маршрутки

Також портал "Знай.ua" писав, що У Дніпрі маршрутка загубила пасажира просто на ходу - вивалився, як мішок з картоплею

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Тернополяни повстали проти "червоної зони" Зеленського: "Вводьте у себе в Києві!"