У Чернівецькій області двоє дітей госпіталізували після падіння із риштування, стан одної з них важкий.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua у лікарні швидкої медичної допомоги, інцидент стався ввечері 8 вересня у селі Ропча Сторожинецького району.

Так, двоє дітей, 2015 і 2013 років народження впали із риштування та отримали травми. В однієї дитини закрита черепно-мозкова травма, стан важкий. В іншої – закритий перелом променевої кістки, стан середньої важкості.

Нагадаємо, у Житомирі обвалилася стіна старої школи. Надзвичайна ситуація виникла під час проведення робіт з демонтажу будівлі. Звалився практично цілий поверх, уламки зламали частину паркану і впали на дорогу, якою йшли люди.

Інцидент стався 4 вересня на вулиці Івана Кочерги у центрі Житомира. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Подію зняв на відео очевидець. Перед обваленням стіни від будівлі почали відколюватися цегляні брили зі сміттям, які на щастя нікого з перехожих не зачепили. Жінка дивом встигла втекти на іншу сторону вулиці.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Донька знаменитого композитора потрапила в секту: "Змусили продати квартиру, ледь не вбили”

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернополяни відправили дітей до садочків, наплювавши на "червону зону" Зеленського: "Божеволіють у чотирьох стінах"

Також портал «Знай.uа» писав, що Самотня українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "Куля не обирає"