У Чернівцях чоловік намагався покінчити з життям. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Чернівецької області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 11 вересня в поліцію Чернівців надійшов виклик про домашнє насильство. Правоохоронці одразу ж вирушили за вказаною адресою.

Читайте Знай в Google News!

Після прибуття поліцейських зустріли схвильовані батьки, які розповіли, що їхній син має намір покінчити з життям.

Патрульні увійшли в кімнату і побачили чоловіка, який стояв біля вікна з запальничкою в руках. Він попередив, що облив себе легкозаймистою рідиною і має намір себе підпалити.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поліцейські зрозуміли серйозність намірів чоловіка і почали з ним не простий діалог. В ході бесіди їм вдалося заспокоїти чоловіка і відрадити його від задуманого.

Після цього правоохоронці доставили його в медустанову, де чоловікові надали необхідну допомогу.

"Дяукуємо колегам за службу! Ми не можемо бути скрізь, але ми завжди там, де потрібні" - додали в повідомленні поліції.

Публікація патрульної поліції Чернівецької області: Facebook

До публікації додали відео, на якому відображена частина діалогу поліцейських з чоловіком.

Врятоване життя

"Ми не можемо залишити вас в такому стані" — вчорашня зміна патрульних розпочалася з порятунку життя Зміна тільки розпочалася: поліцейські отримали повідомлення про домашнє насильство та одразу направилися за вказаною адресою. Інспекторів зустріли схвильовані батьки та розповіли, що син хоче вчинити самогубство. Не гаючи часу патрульні зайшли до кімнати та розпочали непросте спілкування. Чоловік стояв біля вікна тримаючи в руках запальничку, як тільки інспектор наблизився до нього громадянин повідомив, що облився легкозаймистою речовиною та має намір себе підпалити. Поліцейські зрозумівши його намір розпочали діалог. Поспілкувавшись з чоловіком, інспекторам вдалося заспокоїти його та відвернути непоправне. Патрульні доправили громадянина до медичного закладу, де його шпиталізували. Дякуємо колегам за службу! Ми не можемо бути всюди, але ми завжди там, де потрібні 💜 #вашапатрульнаполіція_cv #ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівці

Geplaatst door Патрульна поліція Чернівецької області op Vrijdag 11 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві неадекват відкусив батькові палець, вибив собакою вікно і пошматував чоловіка ножем

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині семикласник захопив копів геройським вчинком

Також, "Знай.uа" писав, що дружина і найкращий друг насадили запорожанина на шампур