У Чернівцях розшукують чоловіка, який вийшов з дому ще кілька днів тому, і досі не повернувся. З проханням допомогти в пошуках чоловіка до правоохоронців звернулася його матір. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції у Чернівецькій області.

За даними поліції, зниклому чоловікові – 50 років. Він проживав із літньою матір’ю, проте нещодавно вийшов з дому і не повернувся назад.

Правоохоронці просять усіх небайдужих допомогти у розшуках чоловіка. У поліції озвучили прикмети безвісти зниклого: виглядає на свій вік, приблизно 175-180 сантиметрів на зріст, середньої статури, темноволосий.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

У чоловіка є також особлива прикмета: на лобі з правої сторони – помітний шрам.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На момент зникнення був одягнутий у військову форму темно-зеленого кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця перебування чоловіка, просять повідомити до правоохоронних органів за номерами телефонів «гарячої лінії».

В Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили в службі розшуку дітей, передають в спільноті «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook. Зазначається, що роботи з розшуку дитини проводить Деснянське УП ГУ Національної поліції в столиці.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їхні тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.