Поліцейський з Буковини врятував 10-річну дівчинку під час відпустки на Сході України. Детальніше про героїчний вчинок правоохоронця розповідає прес-служба ГУНП у Чернівецькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що полковник поліції, який очолює Сторожинецьке відділення, Станіслав Степанов зміг відзначитися героїчним вчинком навіть під час відпустки. Він відправився на відпочинок в Харківську область. Там він від свого знайомого чиновника дізнався про те, що неадекватний чоловік вкрав дитину і відвіз у невідомому напрямку. Він без роздумів кинувся на допомогу місцевій поліції.

Як з'ясувалося, чоловік, який перебуває на обліку в психлікарні, вкрав у матері 10-річну дівчинку і відвіз її до себе в село. Коли до будинку приїхали правоохоронні органи і соціальні служби щоб забрати дитину, він забарикадувався в будівлі і відмовлявся віддавати дівчинку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Зловмисник погрожував поліції ножем і не підпускав нікого близько. Він навіть поранив одного з правоохоронців. Коли на місце прибув Станіслав Степанов, він відразу ж приступив до переговорів з чоловіком. Він спілкувався з неадекватом через двері, щоб відвернути. В цей час його напарник заліз в будинок через відкрите вікно і врятував дівчинку.

Коли поліцейські переконалися, що дитина в безпеці, вони затримали чоловіка.

"неможливо залишатися осторонь, коли маєш можливість допомогти", - стверджує Станіслав Степанов. - "Якщо ти поліцейський-то залишаєшся їм 24 години на добу. І не має значення-вихідний у тебе або відпустка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чернівчанка увійшла до топ-50 вчителів фізкультури України.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Чернівцях поліцейський на легковому автомобілі BMW влетів у паркан приватного господарства.

Також Знай.иа писав, що у патрульній поліції Чернівців розповіли про дивні виклики від громадян, на які правоохоронцям доводилося реагувати протягом року.