Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинувачення 65-річного мешканця Чернівців у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1. ст. 297 КК України (наруга над тілом померлого). Про це повідомляє пресслужба Прокуратури в Чернівецькій області.

Встановлено, що у січні поточного року, обвинувачений, за місцем свого проживання розпивав спиртні напої зі своїм 63-річним знайомим. Через деякий час його товариш вийшов з будинку, а обвинувачений помітивши довготривалу відсутність останнього, вийшов на вулицю та виявив біля сходової площадки тіло гостя без ознак життя.

Господар будинку, замість того щоб викликати швидку та поліцію, вирішив знищити сліди перебування потерпілого у своєму домі. Він облив тіло мастильними матеріалами та підпалив, а сам продовжив розпивати спиртне.

Загиблого, у стадії горіння, виявила донька та зять чоловіка. За наругу над тілом чоловіка засуджено до двох років позбавлення волі.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Львівщині трагічно загинула молода дівчина, машина в щент: "Намагалася врятувати..." На Львівщині внаслідок ДТП загинула 21-річна жінка, ще двох жінок госпіталізовано з травмами різного ступеню важкості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що НАБУ намагається дискредитувати прокуратуру у справі "Роттердам+", - адвокат. Національне антикорупційне бюро (НАБУ) запустило інформаційну кампанію з дискредитації Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) після прийняття нею рішення закрити справу «Роттердам+» через відсутність складу злочину.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях озвірілий Отелло перетворив кохану на боксерську грушу: " Б'є, значить любить?" У Чернівцях чоловік на ґрунті ревнощів побив свою знайому, коли та була у нього в гостях.