Не стало відомого українського історика, публіциста, дослідника, який працював у ЧНУ понад 40 років.

У Чернівцях помер відомий історик, професор ЧНУ Петро Брицький. Інформацію про смерть колеги опублікували на сторінці Фейсбук Чернівецького національного університету.

«Відійшов у вічність відомий український історик, публіцист, доктор історичних наук, професор кафедри Історії України (Факультет історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ) Петро Павлович Брицький», - йдеться у дописі.

Відомий дослідник пропрацював у ЧНУ понад 40 років.

«Це людина, яка закарбувалася найсвітлішими та найприємнішими спогадами у всіх студетів нашого ВУЗу. Розділяємо біль утрати та висловлюємо щирі співчуття рідним», - додали в ЧНУ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Дніпрі помер ректор легендарного університету - з ним пішла ціла епоха. В понеділок, 21 вересня на 75-му році життя помер ректор Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара Микола Поляков.

Також портал Знай.uа писав, що тернопільщина попрощалася з усміхненою вихователькою, рідні не вірять досі: "Промінчик сонця в похмурому житті". На Тернопільщині попрощалися із завідуючою дитячим садком 46-річною Світланою Мельник. У неї була температура, але медики відмовлялися госпіталізувати її, так як не було інших симптомів коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині китайський вірус обірвав життя бравого військового - сім'янин, патріот і справжній чоловік. У Збройних Силах України зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу.