Помер Михайло Марчук, ексголова Ківерцівської райради, що останні місяці працював начальником Олицько-Цуманського природоохоронного науково-дослідного відділення Ківерцівського НПП «Цуманська пуща». Про це повідомили на сторінці Ківерцівського національного природного парку у фейсбуці.

"Сьогодні перестало битись серце нашого колеги Михайла Марчука. Упродовж останніх дев’яти місяців Михайло Володимирович працював начальником Олицько-Цуманського природоохоронного науково-дослідного відділення Ківерцівського НПП «Цуманська пуща». Він був світлою, порядною і чесною людино, любив ліс, переймався проблемами охорони природи, будучи головою Ківерцівської районної ради доклав чимало зусиль до становлення Парку.

Висловлюємо щирі слова співчуття дружині, дітям, родині. Нехай світла пам'ять про померлого назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій", - написав колектив Ківерцівського НПП «Цуманська пуща».

Помер Михайло Марчук, фото з Фейсбук
Помер Михайло Марчук, фото з Фейсбук
Помер Михайло Марчук, фото з Фейсбук

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині помер легендарний актор, театр в жалобі - другий Ступка. Діяч культури помер на 84 році.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що під Рівним зухвалий п'яний депутат скоїв смертельну автотрощу: летів просто на дівчат і реготав. Одна з них померла на місці трагедії, їй було всього 20 років.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві два пацієнти вистрибнули з вікна лікарні, в якій лікують коронавірус.