Сьогодні, 22 вересня 2020 року, на Центральній площі Чернівців відбулася акція "Подзвін за Героєм". Присутні вшанували пам'ять полеглого на Сході військовослужбовця Василя Паламарюка. Повідомляє Погляд.

фото pogliad.ua

"Нашим завданням, не тільки тут присутнім, а всіх за кого віддав будь-який воїн своє життя, особливо незалежність, територіальну цілісність, оцінити їхню жертву. І дуже важливо нести цю пам'ять через не одне покоління. Поки ми живемо, наші діти живуть, ми будемо пам'ятати. А потім і внуки, дасть Бог, будуть пам'ятати всіх наших воїнів. Але будемо ще краще пам'ятати, коли наша незалежність буде постійно утверджуватися", - зазначив капелан Української греко-католицької церкви отець Віктор Чуляк.

Солдат 24-ої ОМБр ім. Короля Данила Василь Паламарюк народився 25 березня 1981 р. в с. Чорногузи Вижницького району Чернівецької області. Помер 22 вересня 2015 р. у військовому госпіталі Харкова від зупинки серця. Залишилися батьки, дружина та двоє дітей. Похоронений в с. Чорногузи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото pogliad.ua

фото pogliad.ua

фото pogliad.ua

фото pogliad.ua

фото pogliad.ua

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Донбасі вогонь не стихає: в ООС повідомили про активність окупантів, ЗСУ напоготові.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський в ООН пояснив, як війна в Україні впливає на весь світ: "Урок не засвоїли"

Також портал Знай.uа писав, що пара українських військових зіграла весілля під "Градами", кохання перемогло війну: "Назавжди разом"