У Чернівецькій області правоохоронці викрили ув'язненого місцевої колонії, який організував постачання та розповсюдження наркотиків серед ув'язнених. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Чернівецькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що співробітники поліції встановили особу ув'язненого, який був організатором поставок наркотичних засобів в місцевій колонії. До протизаконної діяльності він залучив ще двох ув'язнених і співробітників виправної установи.

Як з'ясувалося, 38-річний організатор займався формуванням "замовлень" і визначав час поставки заборонених речовин, які пізніше поширював серед ув'язнених.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

За допомогою спецпідрозділів "ТОР" і "КОРД", а також адміністрації колонії, правоохоронці провели санкціоновані обшуки в приміщеннях виправної установи, а також за місцем проживання зловмисників. У спеціально обладнаних схованках поліція виявила 500 доларів США, понад 18 тисяч гривень, чернетки, згортки з канабісом та інші речдоки.

Крім цього, правоохоронцям вдалося розкрити особу кур'єра, який намагався пронести на територію колонії понад 100 грамів заборонених речовин.

На даний момент поліція проводить досудове розслідування, встановлюючи інших осіб, які могли бути причетні до протиправної діяльності. Правоохоронці вирішують питання про оголошення зловмисникам підозри згідно частини 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, купівля, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині водій автомобіля Renault допустив наїзд на 49-річну жінку і зник з місця ДТП.

Як повідомляв портал Знай.иа, жорстока перестрілка поставила на вуха Буковину-ніч, стволи та контрабандні цигарки.

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях горе-батька поставили"на лічильник".