Чернівчанин Олександр Назарук оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці власне відео, присвячене столиці Буковини, свою роботу він хотів представити до Дня міста. Автор розповідає, що хотів показати Чернівці такими, якими бачить їх - затишним містом зі збереженою архітектурною спадщиною.

Процес забрав багато часу та зусиль, але завершити його вдалося за тиждень до свята. Відтак, Олександр вирішив не чекати на цю подію та показати Чернівці такими, якими він їх бачить.

«Я люблю наші Чернівці. Особисто мені тут комфортно, зручно та затишно. Ми живемо в дійсно цікавому та унікальному місті, яке зачаровує», - написав автор на своїй сторінці у фейсбуці.

Ця робота дійсно viribus unitis! Адже на неї пішло дуже багато сил і часу. Але ми впорались, сподіваюсь) Я люблю наші Чернівці. Особисто мені тут комфортно, зручно та затишно. Ми живемо в дійсно цікавому та унікальному місті, яке зачаровує.

Geplaatst door Oleksandr Nazaruk op Zondag 27 september 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Місто - то казка. І вона жива. Самобутньою історією, особливим духом минулого і силою, яка зцілює.

Прогулюючись Чернівцями, ти відчуєш, що тут у сердці невеличкого стародавнього та мультикультурного міста живе свобода, сила і віра.

Це місто належить людям, а воно їм. Це місто, в якому живе любов і де завмирає час...", - коментує відео Олександр Назарук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що чернівчанка з великим серцем варить варення, щоб допомогти хворим дітям: "Головне - почати"

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині чемпіон світу Іван Гешко йде в мери: "Я не звик програвати"

Портал Знай.uа писав, що у Чернівцях коп прикував себе наручниками до хлопця і врятував йому життя