146 км/годину в межах населеного пункту – це черговий антирекорд перевищення швидкості на дорогах Буковини.

28 вересня, під час здійснення фіксації порушень швидкісного режиму руху, в селі Оршівці, патрульні виявили ще одного водія, який полюбляє швидкість. Автомобіль BMW рухався зі швидкістю 146 км/годину в населеному пункті, замість дозволених 50 км/годину.

За порушення правил дорожнього руху чоловік отримав постанову.

Порушення швидкісного режиму руху є однією з найбільш розповсюджених причин ДТП.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, у Черкаській області сталася вельми моторошна історія. По дорозі з селища Мошні до обласного центра з лісовоза раптово випало кілька незакріплених стовбурів дерев довжиною близько 5 метрів. Аварії з постраждалими вдалося уникнути завдяки водієві легкового авто, який їхав позаду вантажівки і майстерно об'їхав стовбури. Про це стало відомо завдяки відео з реєстратора

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус, нещасні забули навіть слова молитов. У Львові на одній з вулиць міста сталася ДТП, зіткнулися маршрутка з мікроавтобусом.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотився без водія, мiстична ДТП шокувала всіх: "Повстання машин?" Стало відомо про те, що в Дніпрі автомобіль без водія катався по дорозі. Їздив по проїжджій частині.

Також портал Знай.uа писав, що під Запоріжжям школяр гасав на батьківській машині і потрапив у криваву ДТП, вижили не всі. Три людини загинуло в страшній аварії на Запоріжжі. Автомобіль на швидкості врізав у дерево і перекинувся. У цей момент за кермом був п'ятнадцятирічний хлопець, 15 років.