Перебуваючи на одному із кладовищ Чернівців, хлопець зняв відеокліп з танцями під музику та поширив його у соціальній мережі. Інспектори ювенальної превенції розшукали автора відео та провели з ним та батьками профілактичну бесіду про недопущення таких випадків у подальшому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час проведення моніторингу соціальних мереж співробітники Чернівецького відділу поліції виявили відеокліп, в якому неповнолітній хлопець на території кладовища під музичний супровід танцює на фоні пам’ятників.

Правоохоронці оперативно встановили особу хлопця. Ним виявився 14-річний місцевий житель.

Ювенальні поліцейські провели профілактично-роз’яснювальну роботу з неповнолітнім та наголосили на неприпустимості вчинення хуліганських дій, злочинів та правопорушень, а також про настання відповідальності у разі їх скоєння. На матір хлопця правоохоронці склали адміністративний протокол за ознаками статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві злодії намагалися купити начальника поліції - "Штука за тиждень!" Зловмисників спіймали "на гарячому" на залізничному вокзалі.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі банда рейдерів нахабно захопила ринок: "Гірше за 90-ті" Слідчі Дніпропетровської поліції затримали підозрюваного в рейтарському захопленні ринку.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві впіймали і відпустили нахабну злодійку зі стажем - "Потерпілий окреме вітання!" Крадійка на очах у перехожого витягла гаманець.