Лідер єврейської громади "Мірьям" та директор Єврейського фонду "Хесед-Шушана" Ілля хоч балотується в мери Чернівців. Ілля Хочь розповів редакції JewishNews, чому він вирішив балотуватися в мери міста.

Крім роботи в єврейських організаціях, Ілля Хочь також є Почесним консулом Латвії в Чернівецькій області.

"Коли є команда, вміння, бажання і розуміння, можна багато чого зробити", - відповів Ілля хоч на питання, як збирається поєднувати всі ці обов'язки в разі перемоги на виборах.

При цьому кандидат у мери зазначив, що головне — це здоров'я. Ілля хоч поділився, що під час Рош а-Шана (єврейського Нового року) і Йом Кіпур він просив у Бога насамперед здоров'я — для себе, для своєї сім'ї, для всіх євреїв і для всіх людей, які страждають від сучасної "чуми" і загальнолюдської трагедії — епідемії COVID-19.

Також глава єврейської громади зазначив, що спочатку він не збирався балотуватися на посаду міського голови і спеціально не готувався, проте у зв'язку з певними обставинами все ж зважився на цей крок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ілля хоч розповів, що раніше він був депутатом трьох скликань, п'ять разів помічником консультантів різних депутатів п'яти скликань.

До того ж, за словами кандидата в мери, коли він став головним інженером обласного управління «Чернівцінафтепродукт» у 1986 році, було 14 автозаправних станцій на область, а коли йшов, стало 53.

Крім цього, працював у деревообробній індустрії і знає, як формувати бюджет.

"Перш за все, потрібно вміти працювати. Друге - потрібно мати навички та досвід.

І сьогодні, коли багато важелів управління передані на місця, треба залучати інвестиції, створювати сприятливий клімат.

Треба, напевно, поменше думати про власну кишеню, і більше - про кишеню міста, територіальної громади", - говорить Ілля Хочь.

Ілля Хочь також згадав свої Єврейські корені, які дозволили йому зав'язати хороші знайомства з багатьма людьми в Ізраїлі, Німеччині та США. Він вважає, що сукупність його професійного і життєвого досвіду допоможе йому в майбутній діяльності.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Зеленський пообіцяв аеропорт у Чернівцях.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський зайнявся улюбленою справою у Чернівцях - довелося попітніти.

Також портал Знай.ua писав, що у Чернівцях ратуша тріщить по швах, мер зі "слугами" ризикує залишитися на вулиці