На Буковині судитимуть батька, який кривдив дружину і доньку. Чоловік неодноразово вчиняв психологічне насильство щодо них.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури.

Так, стало відомо, що житель Кельменецького району вчиняв психологічне насильство щодо власної дружини та доньки: нецензурно лаявся, погрожував фізичною розправою, виганяв з дому. При цьому чоловік з 31 травня 2019 року перебував на превентивних обліках Національної поліції за категорією «сімейний кривдник».

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


У ході судово-психіатричної експертизи встановили, що потерпілі отримали психічні порушення у формі розладу адаптації.

Кельменецька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно кривдника за фактом систематичного психологічного насильства відносно членів своєї сім’ї (ст.126-1 КК України). Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 5-ти років, або позбавлення волі на строк до 2-х років.

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.ua" , багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, "Знай.ua" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька