У Чернівецькій області через відсутність фінансування компанія "Чернівцігаз" не може приступити до відновлення газопроводу Джурів-Банилів, який був зруйнований повінню влітку цього року.

Як повідомляє прес-служба Чернівцігазу, без газопостачання в осінньо-зимовий період можуть залишитися майже 3 тисячі споживачів газу.

фото з фейсбук

"Днями, компанія завершила всі роботи з демонтажу ушкодженої ділянки газопроводу високого тиску Джурів-Банилів. До червня поточного року, через газопровід надходило блакитне паливо до 2688 споживачів газу в 6 населених пунктах Вижницького району: Банилів, Слобода Банилів, Коритне, Замостя, Бережонка, Бережниця", – повідомили у прес-службі компанії.

Також зазначається, що наразі жителям сіл газ розподіляється через тимчасовий газопровід зі сторони м. Вашківці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Як раніше повідомлялося, цей газопровід може забезпечити споживачів газом виключно в теплі місяці року. З настанням холодів, його пропускної спроможності не вистачить для забезпечення розподілу достатньої кількості природного газу.

Однак, через відсутність державного фінансування, компанія не може приступити до виконання робіт з відновлення газопроводу-переходу Джурів-Банилів.

Нагадаємо, що пошкоджений газопровід знаходиться у державній власності, а для його відновлення необхідно майже 9 мільйонів гривень", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вулиці Києва знову миють зі спецрозчинами - "Все частіше і частіше…"

Як повідомляв портал Знай.uа, запорізькі шумахери розгромили заправку, прихопивши дивний "сувенір" на пам'ять: "Погнали!"

Також портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті бізнесмен обікрав затоплених українців на пів мільйона