У Чернівцях сітілайт політичної партії “Пропозиція” повісили догори дригом. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Олексій Каспрук.

Олексій Каспрук звинуватив у цьому новопризначеного керівника МКП “Реклама” Василя Забродського.

“Коли через *опу призначають керівника комунального підприємства "Реклама", то все йде з ніг на голову.

До речі, тепер люди будуть уважно вчитуватись в рекламу нашої Пропозиції. Чекаєш транспорт і розгадуєш головоломку.

Місто потрібно повернути на ноги. Зроблю це. Обіцяю!”, - написав Олексій Каспрук.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що депутати політичної сили «Голос» знімають передвиборчий ролик, який вже встиг стати скандальним і розсмішив користувачів в мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Там стоїть п'ять чиновників, і повторюють досить дивні рухи. Відео швидко розлетілося по всіх інформаційних порталах, а також Telegram-каналах. При цьому, це тільки маленький ривок з ролика, тому, можливо, це не єдиний сюрприз який нас чекає.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у крісло мера Тернополя мітять 9 політиків - що відомо про конкурентів Надала. Тернополянам розповіли про кандидатів на крісло мера.

Також портал Знай.uа писав, що конкуренти Садового виклали мільйони, щоб звільнити крісло львівського мера: "Бій у соцмережах" 13 з 17 кандидатів на посаду львівського мера використовували рекламу в соцмережах. Вона обійшлася політикам від 17 178 доларів до 55 425 доларів.

Також портал Знай.uа писав, що китайський вірус "кинув" Кернеса - хвороба відступає. Мер Харкова Геннадій Кернес, якого раніше доставили в німецьку клініку "Шаріте" у важкому стані, в п'ятницю, 2 жовтня, отримав негативний результат тест на корнавірусну інфекцію COVID-19.