У Чернівцях найближчим часом планують розпочати ремонт доріг на кількох вулицях.

Про це у прямому ефірі у Facebook сьогодні повідомив секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

Про підготовку до опалювального сезону та ремонти доріг

Про підготовку до опалювального сезону та ремонти доріг

Geplaatst door Василь Продан op Dinsdag 6 oktober 2020

Цього тижня почнуть ремонт на вулиці Руській – від вулиці П.Сагайдачного до Центральної площі. Тут укладатимуть асфальт.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Щоб у нас вся вулиця Руська – від Зеленої і до Центральної площі мала гарний рівний асфальт. Підрядник, який виграв тендер планує ці роботи розпочати вночі з п’ятниці на суботу. І, думаю, за тиждень ми ці роботи завершимо", - сказав Продан.

За словами Василя Продана, проведені тендери і впродовж місяця розпочнуться роботи на інших вулицях.

"Проведені тендерні процедури і можемо приступати до робіт на вулиці Героїв Майдану. Ремонт здійснюватимуть від початку вулиці до перехрестя біля "Рязані". Проведені і завершені всі тендерні процедури по ремонту вулиці Київської, частини Заставнянської, Дзержика, Зарожанської. Це так зване мале об’їздне кільце. Там дороги у жахливому стані. Думаю, за місяць вони будуть відремонтовані", - сказав Василь Продан.

Проводять ще декілька тендерних процедур по міжбудинниковим проїздам. У ремонті ще міжбудинникові проїзди на вулиці Хотинській, у мікрорайоні Гравітон.

Василь Продан поскаржився на те, що досі немає грошей від держави на ремонт вулиці Хотинської.

"У нас завершені тендерні процедури і підписані договори по вулиці Хотинській і по вулиці Рівненскій. На жаль, незважаючи на всі запевнення влади, гроші на вулицю Хотинську ще не поступили. Звичайно, нам потрібно якомога раніше отримати кошти, щоби ми могли вже почати ці роботи, а не чекати, поки буде грудень, сніг і неможливо буде проводити роботи", - сказав Продан.

Василь Продан звинуватив нардепів з Чернівців, що заблокували ремонт вулиці Рівненської і через це мешканці змушені дихати пилом.

"Всі знають, що деякі народні депутати, які представляють місто, заблоковували нам проведення робіт на вулиці Рівненьскій. І тепер люди у новобудовах, у пологовому будинку змушені дихати пилом", - обурився Василь Продан.

Нагадаємо, що у Львові "з м'ясом" вирвали бруківку, містяни б'ють на сполох: "Втрачаємо обличчя"

Як повідомляв портал Знай.uа, Продан відмовився від крісла мера Чернівців через опалювальний сезон: "Не встигаю"

Також портал Знай.uа писав, що у Києві дірява труба перетворила вулицю на сауну - дим стовпом і окріп на дорозі