У день вчителя ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук завітала до прямого ефіру ранкового шоу "Сніданок.Вихідний", де пригадала свої шкільні роки та розповіла про знайомство з чоловіком.

Зірка каналу "1+1" зізналася, що вона б залюбки повернулась знову до школи.

Пресслужба каналу 1+1

"Мені хочеться повернутися в клас 10-й-11-й, тому що там ми стали юнками і юнаками, і встигали вчитися та одночасно бути класною компанією однокласників. Нас було близьких п’ятеро друзів. Ми не ходили на дискотеки, ми любили проводити час один з одним. Ми були дружніми і дотепер підтримуємо зв'язок, переписуємося. Пам’ятаю нашу класну керівницю - Раїсу Дмитрівну, вона була вчителем математики. Така серйозна, дбала про нашу дисципліну, і ми їй завдячуємо тим, що не розпустилися по життю, вона могла для нас встановити певні межі. Але водночас Раїса Дмитрівна була дуже позитивною, гарно до всіх ставилась, і ми до неї - з повагою", - розповіла ведуча "ТСН".

Наталія Мосейчук розповіла глядачами про свою сім’ю – молодшого сина Матвія та його раціон харчування.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пресслужба каналу 1+1

"У нас так заведено, що на сніданок має бути каша – гарбузова або гречана. Діти найбільше люблять саме їх. Молодший син зараз снідає у школі, бо хоче бути разом зі своїми однолітками і дуже сильно хвилюється, коли ми його не на 08:20, а на 09:00 приводимо. Не хоче навіть довше спати! Знаєте, дуже дивно спостерігати, коли діти змінюються біля воріт школи. Спочатку йдете з сином разом, а потім він зненацька каже "Мамо, - до побачення! - і побіг"", - розповіла Наталія Мосейчук.

У розмові з ведучими ранкового шоу - Олександром Поповим та Валентиною Хамайко телезірка пригадала романтичну історію знайомства зі своїм чоловіком Іллею.

Наталія Мосейчук на студії "Сніданок.Вихідний", пресслужба каналу 1+1
Наталія Мосейчук на студії "Сніданок.Вихідний", пресслужба каналу 1+1

"Наша історія така романтична, що мій чоловік дотепер згадує, що все могло початися на 10 років раніше, а я згаяла стільки часу. Був дощ, я стояла на зупинці автобуса. Під’їхала машина, і звідти чоловік спитав мене: "Вас підвезти?" А я відповіла: "Я чекаю на 53-й". Він і поїхав. Це був Ілля", - згадує Наталія Мосейчук.

Наталія Мосейчук з сім'єю, пресслужба каналу " 1+1"
Наталія Мосейчук з сім'єю, пресслужба каналу " 1+1"

Наталія зустрілась з Іллею Івановичем знову тільки через 10 років на роботі, і майбутній чоловік зізнався Наталії, що за той вечір на зупинці він був на неї дуже сердитий. Однак вже з цієї другої зустрічі вони почали часто спілкуватися, і незабаром дружба переросла у кохання.

Нагадаємо, Наталія Мосейчук, яка за освітою викладач англійської мови, напередодні Дня вчителя на церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 нагородила премією "Вибір серцем", яка вручається вчителям, котрі працюють з особливими дітками: в лікарнях, інтернатах, дитячих будинках та інклюзивних класах.

Нагадаємо, що у родині Комарова з "Світ навиворіт" народилася довгоочікувана крихітка: "Будь найщасливішою"

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Жогла із шоу “Вар’яти” народила довгоочікуваного сина: ”Маю двох богатирів”

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розповіла про світове мистецтво в українському селі: оригінальний Пікассо та Малевич під Харковом