Депутат від "Слуги народу" Галина Янченко пояснила необхідність прийняття пенсійної реформи. Детальніше про це дівчина розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24".

Читайте Знай в Google News!

За словами народного депутата, покоління українців, яким зараз близько 30 років, не зможе вижити на ту пенсію, яка платитися нинішнім пенсіонерам.

"Мені 32 роки і, я думаю, що моєму поколінню пенсія, на яку можна вижити, вже не світить. Більше того, я думаю, що пенсія, яку країна виплачує, це кошти, за які складно прожити", - зазначає депутат.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За її словами, ситуація поправна, для цього лише необхідно прийняти пенсійну реформу.

"Пенсійна реформа невідворотна, її потрібно прийняти для того, щоб українські пенсіонери могли стати гідними людьми і забезпечувати собі нормальний рівень життя. Як європейські пенсіонери, які на пенсії можуть не виживати, а насолоджуватися прекрасною старістю, подорожувати, купувати нерухомість. Накопичувальна пенсійна реформа важлива, але до неї ми будемо йти поступово", - сказала Янченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що переселенець з окупованих територій домігся виплати пенсій по інвалідності за 6 років.

Як повідомляв портал Знай.иа, українці почали отримувати від шахраїв підроблені штрафи.

Також Знай.иа писав, що українського художника врятували від голоду, а він віддячив геніальними картинами.