У березні 2016-го року розвідника Олександра Дармороса важко поранили на сході України, через що він повністю втратив зір і ногу та переніс численні операції. Нині Олександр на своєму каналі у YouTube дає поради, як побороти депресію і посттравматичний синдром. Відео Суспільне Поділля.

Військовий психолог Олександр Дарморос

У березні 2016-го року розвідника Олександра Дармороса важко поранили на сході України, через що він повністю втратив зір і ногу та переніс численні операції. Нині Олександр на своєму каналі у YouTube дає поради, як побороти депресію і посттравматичний синдром. Відео колег Суспільне Поділля

Geplaatst door Суспільне Новини op Maandag 12 oktober 2020

Олександр Дарморос - військовий психолог. Він веде блог в соціальних мережах та працює масажистом-реабілітологом.

"Це настільки додало снаги і поставило цілі, що зараз жити набагато веселіше", - ділиться Олександр Дарморос.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Олександр служив у розвідці. У березні 2016-го року його важко поранили на сході України. Зараз чоловік допомогає іншим впоратися з депресією. Він не полишає спорт та надалі продовжує навчатися.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що воїни ЗСУ дивом вижили під гранатометними чергами: армія Путіна бомбить від Мар'їнки до Авдіївки, звіт ООС. У районі проведення операції ситуація залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Належно виконуючи поставлені завдання, наші воїни дотримуються умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Також портал Знай.uа писав, що армія США тестує розумні окуляри для службових собак. Тепер собаки можуть виконувати накази дистанційно. Армія США випробовує нову технологію, яка може "докорінно змінити те, як використовуються військові собаки в майбутньому" - пару очок доповненої реальності для собак.

Також портал Знай.uа писав, що Facebook пожертвував мільйони на порятунок центру зломів кодів часів Другої світової. Ці кошти дадуть деякий час музею залишатися на плаву.