Патрульні на гарячому затримали трьох чоловіків, які незаконно проникли у міську лікарню в Чернівцях. Таке повідомлення вчора ввечері надійшло на спецлінію 102 від охоронця муніципальної установи.

В приміщення колишньої лікарні на вулиці Південно-Кільцевій зайшли кілька невідомих осіб.

На місце події одразу направились два екіпажі роти тактико-оперативного реагування. У медичному закладі, який вже не функціонує, патрульні затримали трьох чоловіків, які спеціальними інструментами спилювали чавунні батареї.

Одразу вдалось встановити місце, де були заховані ще чотири батареї, які вже встигли винесли за територію лікарні. Чоловіків, які незаконно проникли до приміщення затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського ВП.

спилювали батареї в лікарні

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

спилювали батареї в лікарні

спилювали батареї в лікарні

Нагадаємо, у Харкові на 602-му мікрорайоні невідомий намагався вкрасти у комунальників відбійний молоток.

Співробітники комунальних служб ремонтували дорогу, як раптом невідомий чоловік підбіг до них і вкрав відбійний молоток. Чоловік намагався втекти на проїжджаючому повз тролейбусі, однак комунальники вчасно схаменулися і самостійно затримали грабіжника.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики.

Також портал Знай.uа писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра — катався "під мухою" з пістолетом в руках.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські - як на Дикому Заході.