Відома лікарка-інфекціоніст з Чернівців Ольга Кобевко потрапила до Інтернет-рейтингу найвпливовіших жінок України. Про це повідомляє видання "Фокус".

У рейтингу 100 жінок з всієї України. Підсумки голосування оголошать 16 жовтня.

Наразі Ольгу Кобевку підтримали 695 осіб. Віддати голос за Ольгу Кобевко можна тут.

Відома у Чернівцях волонтерка, колишня депутатка обласної ради, а за основною спеціальністю лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко з перших днів, коли в Україні було виявлено хворих на коронавірус, розпочала боротьбу з цією хворобою.

До перших хворих на CОVID-19 в Україні, Ольга працювала в інфекційному відділенні Чернівецької обласної лікарні. Проте відколи пандемія почала наростати, їй доводиться розподіляти свою роботу між двома медзакладами.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відома лікарка-інфекціоністка, екс-депутатка Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко заявила про свою участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Я хочу, щоб буковинці не шукали кращої долі в інших країнах, а щоб на Буковині були достойні умови для життя!
Я хочу, щоб Європа була в Україні, в кожному домі, місті ,селі.
Тому я йду!", - написала Ольга Кобевко.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що лікарка з Чернівців розповіла, як коронавірус вдарив по дітях: "Антисептик - не панацея"

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський з тріском пролетів повз крісло Кличка: "Засланий лаборант"

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях лікар жорстко проїхався по слугах Зеленського через карантин: "Бенкет під час чуми"