У Чернівцях синьо-жовтий міст, що з'єднує два береги міста через річку Прут, частково перефарбували в червоний. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів активіст Дмитро Стоян і опублікував відеозапис з локації.

Про пріоритети нинішньої влади. Здається, наша місцева влада вже зовсім берега поплутала. Ви це серйозно? Ви вирішили зафарбовувати кольори нашого стяга оцією от червоною мазнею? Ми в Україні живемо? Чи йдемо семимильними кроками назад у "нерушимий" Союз? Сьогодні День Захисника України. Це такий подарунок до свята тим хлопцям, що воювали і воюють? Сергій Осачук, Ви ж позиціонуєте себе, як історик, Вас не бентежить, фарбування всього і вся у нашому місті в червоний колір? Василь Продан, Володимир Бешлей - ви вважаєте, що червоний колір - доречний тут? Особливо, зважаючи на те, що ним зафарбовують наші національні кольори?

Geplaatst door Dima Stoyan op Woensdag 14 oktober 2020

"Здається, наша місцева влада зовсім берега попутала. Ви це серйозно? Ви вирішили зафарбовувати кольори нашого прапора ось цією червоною мазнею? Ми в Україні живемо? Або йдемо семимильними кроками назад в» непорушний " Союз? Сьогодні День Захисника України. Це такий подарунок до свята тим хлопцям, які воювали і воюють?", - написав активіст під постом з відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Сергій Осачук, Ви ж позиціонуєте себе, як історик, Вас не бентежить, фарбування всього і вся в нашому місті в червоний колір?", - додав Дмитро.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що комунальники вирішили прикрасити Київ капустою, квіти - минуле століття: "Я таке в Італії бачила" У парку "Відрадний" оновили клумби і замість квітів тут - капуста, на щастя, декоративна.

Також портал Знай.ua писав, що на Хмельниччині кандидата на крісло голови села облили "кров'ю" Зіпсували рекламні щити кандидата на посаду голови Ярмолинецької селищної ради Андрія Шутяка.

Також портал Знай.ua писав, що у Хмельницькому хазяйський "талант" чиновників показали одним фото: все завалилося через місяць. З моменту відкриття нового майданчика не минуло й місяця, а поруч з ним вже просіла плитка. Просіла бруківка, грунт, а за ним і тренажери.