У Чернівцях прорвало щойно відремонтовану ділянку трубопроводу - потік був настільки сильним, що вода піднімалася на кілька десятків метрів і розсипалася химерними струменями.

Відео виклали на сторінці «Стоп хам Буковина».

Інтернет-користувач єхидними коментарями відгукнулися на комунальну катастрофу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Таке відео "Чернівецького фонтану" публікує "Чернівецький Промінь"

Начальник "Чернівціводоканалу" Борис Максимюк у коментарі "Молодому буковинцю" заявив, що при запуску системи «не витримав» відремонтовану ділянку.

"Ми знову відключаємо будинки від водопостачання. Вже здзвонилися з фірмою, яка постачає труби. Вони обіцяють її доставити до Чернівців. І тоді знову будемо виконувати ремонтні роботи", - сказав Борис Максимюк.

Своїми силами пошкоджену ділянку місцевим ремонтникам полагодити не вдалося. Борис Максимюк пояснив, що "роботи складні" і що "неможливо з'єднати пластикову трубу з металевою". Скільки часу займе ремонт, поки не відомо. Не виключено, що частина Чернівців сидітиме без води кілька днів.

"У районі проспекту Незалежності, де прорвало трубу, зараз є багато новобудов. Коли їх будували, підрядник вирішив перенести водопровідну трубу, але роботи виконав з порушенням. Замість прямої ділянки водопровід зробили у вигляді літери "Г". Коліно, на якому трималася труба, не витримало і тріснуло", - додав начальник "Чернівціводоканалу".

Нагадаємо, що у Хмельницькому хазяйський "талант" чиновників показали одним фото: все завалилося через місяць.

Як повідомляв портал Знай.ua, не впорався з керуванням - житель Львівщини втопив машину в озері.

Також портал Знай.ua писав, що кияни ризикують залишитися без опалення взимку