У Чернівцях відновили пільговий проїзд у громадському транспорті, який був скасований на час карантину. Відповідне рішення було прийнято виконкомом Чернівецької міської ради.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що у Чернівцях відновлять право безкоштовного проїзду для пільгової категорії населення. Пільговий проїзд буде відновлено на 17 міських маршрутах, які перевозили пільговиків до карантину. Водії зможуть перевозити лише сидячих пасажирів, оскільки пільговий проїзд діятиме лише в рамках спецперевезень.

Крім цього, з ініціативи міського голови Василя Продана, виконком вирішив запровадити соціальний проїзний, який даватиме право безкоштовного проїзду малозабезпеченим категоріям населення. Таким проїзним можна буде скористатися в міському транспорті з 10 до 15 години дня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"У 2018 році міська рада прийняла протокольне рішення щоб виконавчий комітет повернув ці соціальні проїзні. У 2018 році ми проголосували за введення цього соціального проїзного, щоб малозабезпечені чернівчани могли їздити з 10 по 15 години, але ввести в дію рішення мали в 2019 році. Рішення прийнято, воно чинне, але не реалізоване", - сказав Продан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Чернівцях найближчим часом ціна на проїзд у маршрутках не знизиться.

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях рекордно накрутили ціни на проїзд, майже як у Києві.