Як приготувати «Медивик», коли дуже мало часу, а так хочеться домашніх побалувати чимось смачненьким або ж гості вже на порозі.

Торт лише за 30 хвилин! Найпростіший рецепт - "Медовий пух" або "Лінивий Медовик".

Торт "Лінивий медовик", на відміну від класичного медовика, не вимагає розкочування коржів. "Лінивий медовик" готується швидко, виходить м'яким і просоченою, з характерним медовим ароматом. Простий в приготуванні, тісто замішується буквально 5 хвилин, печеться теж дуже швидко.

Незважаючи на швидкість і простоту приготування, тортик виходить надзвичайно смачний. Ніжний, м'який і дуже соковитий. Він просто тане в роті. Вийде у всіх з першого разу.

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк здивувала ранковими ласками з красенем-співмешканцем, разом навіть зарядку роблять

Могилевська скинула не тільки вагу, але 20 років віку – виглядає як дівчинка

Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть

На Львівщині зник викладач з чорним наплічником - ні слуху ні духу другий тиждень

Показати ще

Інгредієнти:

Тісто:

  • 100 гр. мед
  • 4 яйця 100 гр.
  • цукру 320 гр.
  • пшеничного борошна
  • 1 ч. л. соди або розпушувача

Крем:

  • 100 г вершкового масла
  • 400 гр. згущеного молока (1 банка)
  • 350 гр. сметани (30% жирності)

Випікати коржі потрібно в попередньо розігрітій духовці при 180°С приблизно 12-15 хвилин.

Час випічки і температура залежать від особливостей вашої духовки.

Дивіться відеорецепт:

Раніше "Знай.ua" писав про ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні.

Також раніше портал "Знай.ua" писав про те, як приготувати зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжнє українське блюдо.

Також портал "Знай.ua" писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.