Котлети з індички з кабачками

Вдалий рецепт легких і некалорійних котлет. Приготовлені з дієтичного м'яса індички, котлети виходять соковитими завдяки додаванню кабачка і цибулі.

Нам знадобиться:

  • фарш з індички – 750 г
  • кабачки – 300 г
  • цибуля – 1 шт. (100 г)
  • крохмаль кукурудзяний – 10 г
  • сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • чорний перець – 1/2 ч. л.
  • олія – 40 мл.
  • сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Робимо фарш з індички або беремо готовий фарш.

Популярні новини зараз

У Львові знайшли житло древніх людей, археологи в екстазі: "Справжні галичани"

Сумська благає українців про допомогу: лишилася на вулиці, осиротіла

Могилевська скинула не тільки вагу, але 20 років віку – виглядає як дівчинка

Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть

Показати ще

До фаршу додайте натертий на дрібній тертці кабачок. Якщо берете цукіні, краще зрізати шкірку, щоб уникнути інтенсивного зеленуватого відтінку. У великих кабачків також видаляйте насіння.

Очищену цибулину наріжте якомога дрібніше або подрібніть разом з м’ясом (в м’ясорубці або блендері).

Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте фарш. Якщо його консистенція буде занадто м’якою – можна додати 1 ст. л. крохмалю.

Столовою ложкою беріть фарш і формуйте акуратні котлети, обкачуйте їх в панірувальних сухарях.

Смажте котлети на середньому вогні в розігрітій сковороді з олією. Коли одна сторона підрум’яниться, переверніть котлети і накрийте кришкою, щоб довести до готовності.

Котлети з індички з кабачками
Котлети з індички з кабачками

Подавайте гарячими, гарнір і овочевий салат будуть доречні.

Смачного!

Раніше портал Знай.ua писав про те, що ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.

Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.