У Чернівецькій області поліція затримала громадянина, який проводив агітацію під час голосування. Про подробиці правопорушення розповідає прес-служба ГУНП у Чернівецькій області.

Читайте Знай в Google News!

У неділю, 25 жовтня, в Україні почалися місцеві вибори, на яких громадяни можуть віддати свій голос на користь кандидатів у мери, міські та обласні ради, а також за голів територіальних громад.

За пів дня поліція Буковини зафіксувала кілька правопорушень, що сталися на виборчих дільницях. Зокрема, співробітники Глибоцького відділення поліції прибули на одну з дільниць за заявою від громадянина. Як виявилося, невідомий чоловік проводив політичну агітацію під час голосування.

Виборча дільниця / фото : Страна
Виборча дільниця / фото : Страна

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Правоохоронці одразу ж затримали порушника. На городянина був складений адміністративний протокол за статтею 212-10 (порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітації референдуму) кодексу України Про адміністративні правопорушення. За подібні дії законодавство передбачає штраф від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні жорстко порушили "День тиші", ці особи були всюди.

Як повідомляв портал Знай.иа, Денис Шмигаль вирушив на вибори до Львова.

Також Знай.иа писав, що у " слузі народу "повідомили, хто керуватиме" опитуванням " від Зеленського.