Поліція Чернівецької області розшукує безвісти зниклого Кондратенка Данила Віталійовича.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Кондратенко Данила Витальевич

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що 24 жовтня о 17:00 годині її 13-річний син вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Прикмети:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
  • зріст 164 сантиметри,
  • вага 40 кілограмів,
  • волосся русяве,
  • очі блакитного кольору.

Був одягнений:

На момент зникнення був одягнений в байку темно-синього кольору, сіро-чорні штани.

Поліцейські звертаються до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваного просимо терміново повідомити на спецлінію "102".

Раніше портал Знай.uа писав про те, що дніпрянку застали за ганебним заняттям на дільниці – "В сумочку - і на вихід" Під час місцевих виборів спостерігачі зафіксували злісне порушення на дільниці – там жінка спробувала забрати з виборчої дільниці кілька незаповнених бюлетенів.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі у беззахисної жінки з інвалідністю відібрали квартиру — "спалили" брата і викинули на вулицю. У Дніпрі чоловік незаконно відібрав квартиру у жінки-інваліда.

Також портал Знай.uа писав, що наркоман за кермом мало не вгробив копів: взяв на таран і волочив дорогою - врізався в дерево і загорівся. У стані наркотичного сп'яніння горе-кермувальник їздив по зустрічці, таранив поліцейських, заїхав на територію військової академії, де врізався в дерево і автомобіль загорівся.