Чернівецька міська лікарня припинила прийом пацієнтів з коронавірусом через відсутність місць, в той час, як в області за минулу добу зафіксували 289 випадків COVID-19.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук.

З 26 жовтня Чернівці віднесені до "Червоної" зони епідемічної небезпеки.

"У нас реальна проблема з коронавірусом. У п'ятницю призупинили госпіталізацію в міську лікарню. Місць у лікарні більше немає",- сказав він.

Мер не уточнив, яких заходів влада вжила у зв'язку з цим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що з понеділка, 26 жовтня, в Україні набуло чинності нове епідемічне зонування щодо поширення пандемії Covid-19. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з останніми даними МОЗ, в Україні зафіксовано 348 924 хворих на коронавірус, а за останню добу виявили 5 426 інфікованих.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що коронавірус атакував буковинців на місцевих виборах - 300 заражених за добу. У Чернівецькій області зросла кількість підтверджених випадків коронавірусної інфекції.

Також портал Знай.ua писав, що у МОЗ перевірили українську вакцину від Covid-19, Степанов поділився результатами. Коронавіруси SARS-CoV-1, SARS-CoV-2 і MERS-CoV можуть мати одні й ті ж слабкі місця, що дозволяє створити вакцину, яка зможе їх перемогти.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні за добу 5 426 нових хворих коронавірусом, 73 померло. Зведення щодо захворюваності коронавірусною інфекцією за минулу добу.