Заливний пиріг з капустою
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля такого пирога заздалегідь протушкувати капусту. Це допоможе вам швидше приготувати сам пиріг. У рецепті мінімум продуктів і сам процес готування не займає багато часу, а ось пиріг виходить просто дивовижно смачним і ароматним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста тушкована;
- борошно, 50 г;
- сметана, 170 г;
- яйця, 2 шт;
- розпушувач, 10 г;
- сіль
Процес приготування
- Капусту тушкуйте будь-яким зручним для вас способом, додавайте в неї найрізноманітніші продукти, наприклад, я часто ще беру грибочки, зелень, шматочки шинки. Якщо вам подобається, можете взяти і чорнослив.
- Збиваємо віночком трохи яйця, додаємо сметану і перемішуємо.
- Всипаємо просіяне борошно, сіль, розпушувач і перемішуємо.
- Я беру форму з діаметром 24 см, застилаю пергаментом і змащую рослинним маслом.
- Виливаємо половину тіста і рівномірно розподіляємо.
- Викладаємо тушковану капусту, рівномірно розподіляємо.
- Заливаємо капусту другою частиною тіста.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 25 – 30 хвилин.
Пиріг виходить дуже м'яким і ароматним, відмінно підходить до ранкового чаювання або в якості перекусу, а також, як доповнення до вечері.
Раніше портал Знай.ua писав про те про
Також портал Знай.ua писав про
Також портал Знай.ua писав про