Заливний пиріг з капустою
                
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля такого пирога заздалегідь протушкувати капусту. Це допоможе вам швидше приготувати сам пиріг. У рецепті мінімум продуктів і сам процес готування не займає багато часу, а ось пиріг виходить просто дивовижно смачним і ароматним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста тушкована;
 - борошно, 50 г;
 - сметана, 170 г;
 - яйця, 2 шт;
 - розпушувач, 10 г;
 - сіль
 
Процес приготування
- Капусту тушкуйте будь-яким зручним для вас способом, додавайте в неї найрізноманітніші продукти, наприклад, я часто ще беру грибочки, зелень, шматочки шинки. Якщо вам подобається, можете взяти і чорнослив.
 - Збиваємо віночком трохи яйця, додаємо сметану і перемішуємо.
 - Всипаємо просіяне борошно, сіль, розпушувач і перемішуємо.
 - Я беру форму з діаметром 24 см, застилаю пергаментом і змащую рослинним маслом.
 - Виливаємо половину тіста і рівномірно розподіляємо.
 - Викладаємо тушковану капусту, рівномірно розподіляємо.
 - Заливаємо капусту другою частиною тіста.
 - Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 25 – 30 хвилин.
 
Пиріг виходить дуже м'яким і ароматним, відмінно підходить до ранкового чаювання або в якості перекусу, а також, як доповнення до вечері.
Раніше портал Знай.ua писав про те про
Також портал Знай.ua писав про
Також портал Знай.ua писав про