У Чернівецькій області правоохоронці розшукали неповнолітню дівчинку, яка після сварки з мамою пішла з дому і не поверталась.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Для встановлення місця перебування 13-річної дівчини за вказаною адресою одразу прибув особовий склад Вижницького відділення поліції. До пошуків також долучилися місцеві жителі.

Розшукали дівчину інспектори ювенальної превенції Вижницького відділення поліції. Неповнолітня перебувала в своєї односельчанки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Наразі розшукувана перебуває вдома з батьками. За час відсутності жодних протиправних дій щодо неї не вчинялося.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що замучених жінок дивом вдалося врятувати з 6-річного рабства, але поліція відпустила підозрюваного. Двох жінок звільнили від рабства у російському Красноярську. Потерпілих дивом врятувала клієнтка, яка звернулася в поліцію. У результаті роботодавців затримали, але майже одразу відпустили.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі масово шманають водіїв, переполох на все місто - що відбувається. В Запорізькій області патрульні проводять масові перевірки. Почали перевіряти всі дороги державного значення, а також залізничні переїзди після літа. Перевірки йдуть ще з 4 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху - скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак вчився на 3 курсі ЛНМА на кафедрі “духових та ударних інструментів”.