Приміщення Чернівецького обласного стоматологічного центру хочуть продати на аукціоні. Приміщення центру, що на вулиці Федьковича, 23, – велика австрійська будівля, яка наразі пустує вже понад 10 років, повідомляє Чернівецька ОДА.

Зі слів заступниці голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак, виручені від продажу будівлі кошти зможуть витратити, до прикладу, на ремонт інфекційного відділення обласної лікарні.

Споруда аварійна та має величезну тріщину в одній із стін. Крім того, вона відрізана від міських комунікацій, тут немає ні світла, ні води, ні опалення.

Ремонт тут не робили більше 40 років. Хоча спроби реконструювати приміщення були, виготовляли навіть проєктно-кошторисну документацію.

«Загальна кошторисна вартість реконструкції будівлі на Федьковича 2016 року складала понад 35 мільйонів гривень. Сьогодні ця цифра значно більша. Тому вважаємо, що доцільніше продати його на відкритому та прозорому аукціоні», – пояснила Наталія Гусак.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За їїсловами, голова Чернівецької облдержадміністрації ініціював проведення інвентаризації комунального майна області, щоб з’ясувати ефективність його використання. Приміщення на Федьковича якраз і є прикладом того, коли власністю розпоряджаються не результативно.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що німці допомагають лікарням Буковини в умовах пандемії: "Везуть все, від ліжок до штативів"

Також портал Знай.uа писав, що київська лікар-реаніматолог розкрила моторошну правду про коронавірус для тих, хто ще не вірить: "Задуха, паніка, страх смерті"

Також портал Знай.uа писав, що Супрун порадила, як повернути нюх при Covid-19: дотримуйтесь простої інструкції.