На Буковині сталася страшна трагедія – там хлопець загинув на очах у батька. Про це повідомляє прес-секретар управління Національної поліції у Чернівецькій області Надія Грамчук.

За її словами, надзвичайна подія сталася у Дністрівці Кельменецького району. Там на яхт-базі 19-річний хлопець, син власника закладу, допомагав своєму батькові прибирати човни. Трос підйомного крану не витримав ваги і тріснув – підвішений на ньому вантаж впав донизу. У цей час під вантажем – катером, перебував хлопець.

Хлопець від отриманих травм помер на місці події, медикам залишилося лише констатувати факт його смерті.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляє портал " Знай.ua» Під Києвом лось потрапив у ДТП і розчавив чоловіка - такого кошмару копи ще не бачили.