Лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної клінічної лікарні назвала брехнею заяву Чернівецької ОДА і показала проблеми з киснем у лікарні.

Про це Ольга Кобевко написала на своїй сторінці у Facebook.

Лікарка заперечила слова заступниці голови Чернівецької ОДА Наталії Гусак щодо її заяви у правоохоронні органи та назвала слова Гусак "брехнею від ОДА". Лікар також показала на відео проблеми із киснем у своєму відділенні.

"Пані заступниця губернатора вчора на пресконференції говорила, що написала заяву в правоохоронні органи не на мене особисто, а для того, що переживає за безпеку медиків і пацієнтів, ізза балону з киснем. У цьому є дві брехні:

1- вона чітко в заяві вказала моє ім'я, щоб правоохоронці визначили "неправду", яку я озвучила в ефірах у ФБ про недостачу кисню.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

2- безпека роботи з киснем нижче у відео", – написала Ольга Кобевко.

Раніше лікарка-інфекціоністка Ольга Кобевко звинуватила керівництво обласної державної адміністрації у байдужості до проблем медиків, які борються з коронавірусом в прямому ефірі у фейсбуці. Вона зауважила, що влада за сім місяців епідемії не доклала жодних зусиль для забезпечення лікарні киснем та концентраторами, а деякі пацієнти приходять із власними балонами.

Заступниця голови Чернівецької ОДА прокоментувала звернення до правоохоронних органів щодо використання пацієнтами інфекційного відділення власних балонів із киснем. Наталія Гусак запевняє, що в заяві жодним чином не згадуються прізвища лікарів і попросила правоохоронців розібратися, звідки в лікарні з'явився балон із киснем невідомого походження.

Також Кобевко заявила, що правоохоронці кличуть її для надання пояснень після її критики на адресу керівництва.

Раніше портал Знай.uа писав, що робити, якщо на вас чхнув заражений Covid-19. Епідеміолог пояснив, як не інфікуватись в магазині чи маршрутці.

Також портал Знай.uа писав, що харківський лікар показав, як українців лікують від коронавірусу: "Рівень аборигенів Амазонки"

Також портал Знай.uа писав, чому чоловіки тяжко переносять Covid-19. Лікар назвав головну причину агресивності вірусу в організмі.