На Буковині знайшли мертвими двох безвісти зниклих чоловіка. Обидві трагедії сталися на Кіцманщині.

4 жовтня зник 22-річний житель села Мамаївці Богдан Покора. Родичи повідомили поліцію про його зникнення через два дні. Довгий час пошуки були безрезультатними. А 6 листопада у лісовому масиві на березі річки Прут у Мамаївцях місцевий житель знайшов труп. Він був повішений на дереві. Про це чоловік повідомив поліцію. Передає Кіцмань City.

Як повідомляє Кіцманський відділ поліції, тіло було направлено на судово-медичну експертизу. Вона має встановити причину смерті. Ознак насильницької смерті, при попередньому огляді, окрім сліду від мотузки, не було виявлено.

Ще один пенсіонер з Кіцманя Омелян Фівчук пішов з дому з велосипедом 3 листопада. Його велосипед наступного дня знайшли на узбіччі дороги з Кіцманя на Дубівці. А 7 листопада в лісосмузі за півтора кілометри від кільця, було знайдено тіло самого чоловіка. Ознак насильницької смерті не виявлено. Тіло знайденого чоловіка відправили на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, в Бучі, що в Київській області, зникла жінка. Вже тиждень співробітники правоохоронних органів намагааються розшукати жінку, яка вийшла на вулицю і не повернулася. Ще 31 Жовтня вона пішла з реабілітаційного центру, який знаходиться в місті Буча на вулиці Києво-Мироцькій, 86. Де саме зараз знаходиться зникла - ніхто не знає.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Закарпатті зникла школярка, батьки у відчаї: "Наша домашня дівчинка"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Києві шукають високу жінку з брекетами: "На дзвінки не відповідає"

Також портал Знай.uа писав, що з Харкова зникло кладовище домашніх тварин.