Марін Гуралюк — етнічний румун, який разом з дружиною створив бренд весільних суконь.

Вбрання подружжя носять за кордоном. Втім шиють чарівні сукні на Буковині. Для проєкту Суспільного "Відтінки України" вони створили сукню із румунською вишивкою.

"Наразі у наших сукнях виходили заміж майже на усіх континентах, окрім Антарктиди, бо поки пінгвіни заміж не виходять і полярники сукні також не хочуть", - каже Марін Гуралюк.

В сукнях цього святкового бренду виходили заміж у 34 країнах світу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми ніколи не приховували, що ми шиємо в Україні, що ми український бренд. Як і те, я ніколи не приховував, що я румун за національністю. Тому всі фотосесії ми робимо саме в Україні", - говорить Марін.

Дружина Маріна - дизайнерка. Він також опанував дизайн одягу. Для декору весільних суконь бренд використовуює румунську вишивку.

Чудові колекції беруть участь у показах за кордоном.

"Це дає нам такий тригер, яким ми дуже відрізняємось від европейців. Бо навіть тіж французи вишивать трохи інакше. Вони вишивають швидше, але ми вишиваємо з душею", - впевнений Марін.

Дизайнер мріє показати колекцію на тижні весільної моди у Нью-Йорку.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що молодий кум Притули розповів холостякам про подружнє життя: хлопці, тримайтеся.

Також портал Знай.uа писав, що красуня Тіна Кароль тепер одна з "обраних" - ці фото тому на доказ, перша в своєму роді.

Також портал Знай.uа писав, що спортивний костюмчик не стримав апетитні "горішки" української Кардашьян.