Кандидат у мери Чернівців Віталій Михайлішин викликав суперника - іншого кандидата, Романа Клічука на дебати.

Дебати пропоновано провести 27 листопада - незадовго до другого туру виборів. Про це Михайлішин написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Романе Васильовичу, Чернівці - місто відкритих і щирих людей, які заслуговують на чесні відповіді щодо майбутнього нашого міста.... У Чернівцях немає кого боятися... Тому прошу вас: не ховайтеся за спинами охоронців чи у віртуальному світі із завченими питаннями та відповідями. Давайте зустрінемося віч-на-віч, аби відповісти на найгостріші запитання, які допоможуть чернівчанам визначитися - яким буде місто у найближчі 5 років.

Так, це виклик на дебати. Пропоную провести їх 27 листопада. Майданчиком може бути студія Суспільного телебачення або будь-який інший телевізійний майданчик із відповідними технічними можливостями. Адже професійних журналістів у нашому місті достатньо", - написав Михайлішин.

Раніше провести між переможцями першого туру дебати в ефірі Суспільного пропонував керівник філії Суспільного Буковини Максим Волошин.

У Чернівцях у другому турі за крісло мера міста поборються кандидат від партії "Єдина альтернатива" Роман Клічук та Віталій Михайлішин - представник партії "Команда Михайлішина".

За офіційними даними Чернівецької ТВК у першому турі:

  • Клічук отримав 15317 голосів чернівчан (27,23%),
  • Віталій Михайлішин отримав 11988 голосів місцевих виборців (21,31%).

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що після виборів комунальні тарифи пішли в ріст.

Також портал Знай.uа писав, що Меланія Трамп підігріла чутки про розлучення, з'явившись на людях під руку з іншим чоловіком.