Станом на четвер, 19 листопада, найвищу статистику щодо захворюваності коронавірусом показують три українські області - Житомирська, Чернівецька та Сумська.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Міністерства охорони здоров'я України.

Так, найвищий "коронавірусний" показник на 100 тисяч населення:

  • у Житомирській області - 660,0 (+);
  • у Чернівецькій області - 656,2 (+);
  • у Сумській області - 651,7 (+).

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заразився коронавірусом. Хвороба дала ускладнення, вірус вразив 50% легенів і спровокував пневмонію.

"З суботи голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян перебуває в лікарні з двосторонньою пневмонією. ПЛР-тест позитивний", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Тим часом Президента України Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака було госпіталізовано до лікарні "Феофанія" з підтвердженими тестами на covid-19. І якщо Зеленський постійно розважає українців "відосиками" з лікарні, то Єрмак вперше за весь час перебування в "Феофанії" звернувся до краян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12 листопада Зеленського і Єрмака госпіталізували в лікарню "Феофанія"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Єрмака заявили про старт розслідування щодо махінацій в Covid-фонді

Також Знай.ua писав, лікування Зеленського у ″Феофанії″ обходиться в кругленьку суму