Кандидат у мери Чернівців Роман Клічук отримав негативний тест на коронавірус.

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook та додав: "Дебатам бути".

Нагадаємо, кандидат від "Єдиної альтернативи" Роман Клічук і кандидат від "Команди Михайлішина" віталій Михайлішин пройшли у другий тур виборів чернівецького очільника. Обидва заявили про готовність взяти участь у дебатах.

Дебати запланували на п'ятницю, 27 листопада, втім участь Клічука була під загрозою, оскільки кандидат у мери інфікувався COVID-19. Тоді він запевнив, що приєднається до студії по скайпу. Сьогодні ж стало відомо, що Клічук одужав, тож зможе особисто прийти на дебати, які відбудуться сьогодні, 27 листопада, на Суспільному о 19:20.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Роман Клічук, що змагається за крісло мера Чернівців, отримав позитивний тест на коронавірус.

"Тепер і я приєднався до лав хворих на Covid-19. Сьогодні відчув себе вкрай погано: температура, слабкість. Одразу зробив тест, який виявився позитивним, і рентген, що показав пневмонію", - написав Клічук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України.