Стало відомо про те, що в Чернівцях чоловік розраховувався фальшивими грошима в магазинах. Тепер йому загрожує близько десяти років в'язниці.

Таким чином, повідомляється, що в Чернівцях співробітники правоохоронних органів повідомили чоловікові про підозру, стосовно підробки грошей. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції Чернівецької області.

Місцевий житель придбав в Інтернеті фальшиві купюри, і під виглядом справжніх розраховувався ними в магазинах. Це, природно, було швидко виявлено, і суд вибрав для правопорушника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За це йому загрожує близько десяти років за ґратами. Йому всього тридцять років, і через корисливі мотиви сидітиме у в'язниці. За весь час він купив товару на 7 тисяч гривень цими фальшивими купюрами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поліцейські повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський відправив на Хмельниччину колишнього топ-борця з корупцією

Як повідомляв портал "Знай", голова Конституційного суду скасував гучний закон, який сам же і порушив

Також, "Знай" писав, що за "уточнення" виборчих списків ведуться бандитські розбірки