У Чернівецькій міській раді вивісять портрет Олексія Каспрука.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету міської ради. Проєкт рішення на розгляд подав секретар міськради Василь Продан.

Портретну галерею бургомістрів, примарів та голів Чернівців поповнять портретом Чернівецького міського голови у 2014-2020 роках Олексія Каспрука.

Нагадаємо, у Чернівцях відбувся другий тур виборів мера. Перші результати екзіт-полів оприлюднив Інститут соціології Маковецького. Відповідно до них, новим очільником міста залишається кандидат від партії Єдина Альтернатива Роман Клічук. Його противник, Віталій Михайлішин із одноіменної партії, програє виборчі перегони.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нещодавно Роман Клічук, що змагався за крісло мера Чернівців, отримав позитивний тест на коронавірус.

"Тепер і я приєднався до лав хворих на Covid-19. Сьогодні відчув себе вкрай погано: температура, слабкість. Одразу зробив тест, який виявився позитивним, і рентген, що показав пневмонію", - написав Клічук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України.