Новообраний мер Роман Клічук показав українцям, які унікальні краєвиди та кутурне розмаїття приховують у собі Чернівці.

Неймовірної краси відео очільник міста опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Чернівці чекають на тебе!", - написав Роман Клічук. У відео показані найпопулярніші локації міста - вулиця Ольги Кобилянської, Центральний корпус ЧНУ, Ратуша, костел Найсвятішого Серця Ісуса тощо. Таким чином градоначальник хоче привабити якомога більше туристів до історично та культурно важливого українського міста.

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Нагадаємо, у 2020 році пандемія коронавірусу скоригувала плани на новорічні свята. Чернівці виключенням не стануть. На Соборній площі встановлять головну ялинку, і на цьому приготування закінчаться: жодних розважальних заходів влаштовувати не будуть.