На Волині діти звичайного священика тримають у страху кілька сіл.

Стрілянина по житлових будинках, побиття сусідів і правоохоронців - все це сходило їм з рук, йдеться в сюжеті "Секретних матеріалів".

Антон, Рувим і Юрій - сини пастора місцевої релігійної громади. Хлопців звинувачують у крадіжці торфу і піску з кар'єру, який вони самовільно вирили в селі на Волині.

Вони зателефонували місцевій жительці Галині Федчик, яка не побоялася зв'язуватися з небезпечними сусідами і викликала поліцію. Чоловіки почали погрожувати, що закопають її в кар'єрі. А пізніше сини священика кинули у двір вибухівку, потім - обстріляли будинок.

"На мій телефон подзвонив Сидорчук Рувим і сказав: "Стаєш на коліна, просиш вибачення у дядька і у нас за те, що викликали поліцію, потім у поліцейських за те, що ви їх викликали, а потім ми веземо тебе в кар'єр і живцем закопуємо"", - розповіла Галина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У поліції підтверджують всі ці заяви місцевої жительки. Це - кілька статей.

"Один із синів пастора Юрій Сидорчук сидить у СІЗО, а ось інший, Рувим, втік від правосуддя за кордон",- розповідають журналісти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві батько зарізав сина розбитою пляшкою

Як повідомляв портал Знай, на Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження

Раніше Знай повідомляв, що 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.