Стало відомо про те, що родина з Чернівців прийняла на виховання дев'ятьох дітей. Тепер вони живуть всі разом, однією великою родиною.

Таким чином, повідомляється, що в сім'ї Марару в кінці минулого року було шість дітей власних, і ще вісім прийомних.

Наприклад, Вадиму дев'ять років. Він жив у Ніжинському інтернаті для дітей з особливостями. Але, зовсім недавно все змінилося.

Він переїхав до міста Чернівці до своєї нової сім'ї, і став дев'ятою прийомною дитиною. Мрії збуваються, головне вірити.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мама великої родини каже, що давно були розмови з чоловіком стосовно того, щоб взяти під крило дитину з інвалідністю. І ось, хлопчик вже став частиною цієї сім'ї.

До Слова, незабаром вони усиновлять ще одну дитину з цього інтернату. Коля-друг Вадима,з яким вони з самого дитинства не розлий вода. Вони будуть жити разом в одній кімнаті.

За хлопчикові видно, що він дуже радий бути тут, він із захопленням говорить про нове життя і про новоспечених батьків.

Варто відзначити, що п'ятеро дітей - ще не межа. У Рівненській області нещодавно на світ з'явилася 19-та дитина в сім'ї Ковалевич. У свої 45 років жінка не хоче зупинятися на досягнутому.

Знай повідомляв, що на Франківщині горе-мати забула про п'ятьох дітей, яких у неї забрали.

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома дочками і тепер шукає їм маму.