Митрополит і предстоятель ПЦУ Епіфаній розповів, як Церква ставиться до легалізації канабісу в Україні в медичних цілях.

Детальніше про це він розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За словами священнослужителя, легалізація канабісу в Україні можлива лише з використанням її в медичних цілях. Вона повинна приносити безпосередньо користь для хворої людини.

Митрополит Київський і всієї України зазначив, що неодноразово зустрічався і з прем'єр-міністром, і з президентом України, де обговорював можливість легалізації даного наркотику. Він акцентував увагу на тому, що даний процес повинен добре контролюватися, щоб це не призвело до згубних наслідків.

"Щоб під виглядом дозволу медичного це в майбутньому не дало можливості для того, щоб наркоманія процвітала в українській державі", - сказав митрополит Епіфаній.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто зазначити, що згідно з соціологічним опитуванням групи "Рейтинг" 39% українців підтримують ідею з легалізацією медичного канабісу в Україні з метою отримання додаткових коштів для підтримки економіки в кризу. У той же час, 49% респондентів виступили проти такої ідеї.

Нагадаємо, що депутат Верховної Ради з Тернопільщини Людмила Марченко розповіла, що отримала Орден святої рівноапостольної княгині Ольги.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині парафіяни УПЦ та ПЦУ не поділили церкву.

Також Знай.иа писав, що митрополит Православної церкви вийшов до парафіян у норковій шубі.