Жителям Чернівців приходять листопадові квитанції за комунальні послуги, цифри в них божевільні. І незрозуміло, звідки вони взялися.

Так, у Facebook-спільноті "СтопХам Буковина" користувачка Галина Сергієнко опублікувала фото платіжки за опалення, яка прийшла їй. У "листі щастя" йдеться, що за останній місяць осені жінка повинна заплатити близько 2 тисяч гривень.

"Ось прийшла платіжка за листопад. Для чого це робиться? З надією, що хтось з переляку візьме і заплатить? Що з вам Чернівецька обласна енергопостачальна компанія??", - пише жінка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тим часом за десять місяців 2020 року українці заплатили за ЖКП без урахування газопостачання та електроенергію 28,6 млрд гривень. Виходить, що за комуналку українці заплатили понад 101%. Заступник міністра розвитку громад і територій України Наталія Хоцяновська заявила, що "це не означає, що всі українці справно платять за спожиті послуги".

Нагадаємо, раніше Українців попередили про космічні штрафи за борги по комуналці: кого можуть "прив'язати" до батареї

Як повідомлявпортал Знай.ua, Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай.ua писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021