У Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями.

Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.

На Соборній площі з'явилося святкове містечко, де дітлахи можуть покататися на гірці зі сноутюбами, прийти до будиночку казкаря, а дорослі - насолоджуватися святковим виглядом передноворічних Чернівців.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До слова, День Святого Миколая, 19 грудня, надовго запам’ятається закоханій парі з Чернівців. Цього дня молодий чоловік на очах у всього міста запропонував руку і серце своїй коханій. Це сталося під час відкриття головної ялинки на Соборній площі, під схвильовані вигуки містян.

Нагадаємо, українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво: "Два роки не бачили маму".

Як повідомляв портал Знай.uа, прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози та снігопади.