Маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

Ідея належить представниці "Єдиної альтернативи" Валентині Радчук, яка зауважила, що у 2020 році з закупівлею солодощів виникли проблеми.

"Пропоную розглянути можливість альтернативного вирішення цього питання. Вношу протокольне доручення щодо вивчення питання можливості виготовити й надати дітям сертифікати на відвідування, наприклад, чотирьох-п’яти атракціонів у нашому парку імені Тараса Шевченка. Вони будуть безстрокові, відтерміновані в часі. Але цим самим це дозволить підтримати і наш парк. Тобто, ми одним кроком зможемо вирішити дві проблеми", – сказала Радчук.

З пропозицією погодилися 23 депутати міськради, тож рішення прийняли.

Тим часом у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.

До слова, День Святого Миколая, 19 грудня, надовго запам’ятається закоханій парі з Чернівців. Цього дня молодий чоловік на очах у всього міста запропонував руку і серце своїй коханій. Це сталося під час відкриття головної ялинки на Соборній площі, під схвильовані вигуки містян.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво: "Два роки не бачили маму".

Як повідомляв портал Знай.uа, прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози та снігопади.